Почистване на офиси

Абонаментно почистване на домове

Основно почистване след ремонт

Услуги

Абонаментно почистване на домове:

Искате Вашите къща или апартамент да са отлично поддържани, време е да използвате нашите услуги за абонаментно почистване на домове. Ние предлагаме основно почистване на Вашия мечтан дом с помощта на професионални почистващи препарати и специализирана техника. Можете да ни се доверите за ежедневни, ежемесечни или месечни подържания в зависимост от Вашите нужди. Също така можете да се възползвате от услуги като пране на мека мебел и меки повърхности. Процедурите се извършват с почистващи машини „Керхер“ и професионални немски и американски препарати.

Основно почистване след ремонт :

Основното почистване след ремонт включва събиране на отпадъци, почистване на латекс, боя, лепило и др. Почистване на стени, баня, прозорци, дограми, тоалетни.
Абонаментната поддръжка осигурява дейности като почистване с прахосмукачка, измиване на твърди подови настилки, забърсване на прах, измиване на чинии, смяна на спално бельо, дезинфекция на санитарни възли, събиране на отпадъци, смяна на кошчета за боклук.

Почистване на офиси:

Почистването на офиси се изразява в забърсване на прах, измиване на съдове, премахване на прах от техника и стъклени повърхности, дезинфекция на санитарни възли, почистване с прахосмукачка, измиване на подове, подмяна на кошчетата за отпадъци.

Измиване на прозорци :

Измиването на прозорци се извършва ръчно с помощта на специализирано оборудване и необходими препарати.

Пране на мека мебел:

Прането на мека мебел се извършва от нашите служители чрез екстракторна машина и професионален почистващ препарат. Машината впръсква консистенция от вода и препарат под налягане и изсмуква наслагванията. Петната се отстраняват и едновременно с това се възвръщат свежестта и цветовете на повърхностите. Фирмата не носи отговорност за тъкани, които не подлежат на този вид обработка, накъсани или изгнили.